mobilon is | hirdetőknek | kapcsolat
Kis türelmet...
keress gyorsan lakhelyeden!
keresés belépés
Korábbi bejegyzések megtekintése >

Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, string given in /www/blog-fejlesztes.php on line 177
Új irány - névkártyáid mindig kéznél
Feltöltve: 2017.09.26 17:39 | Megtekintés: 797
Az első hónapok elteltével be kellett látnunk, hogy az ajánlások beküldése egy meglehetősen szűk réteget érintett csak. Egyelőre... Így ezen irányt másodlagos vonalra helyeztük és egy annál markánsabb, felhasználhatóbb szolgáltatást helyeztünk előtérbe. A névjegykártyáink online tárolását. Mennyit keressük őket néha, a tárcánkat nem akarjuk velük megtömni, pedig sokszor milyen jó lenne ha kéznél lenne?! Immár kéznél lesz.
Hát nem nagyszerű? Végre nem kell keresgetni, tárolni a névjegyeket. Egyszerűen fel lehet itt tölteni és bármikor, bárhol egy-két kattintással elő lehet keresni a mobilon keresztül is.

A kártyák feltöltésével tehát számodra és más számára - regisztráció nélkül is - gyorsan előkereshetőek lesznek. Azokat bármikor meg lehet osztani, bárkinek gyorsan el lehet küldeni.

Regisztrált közösségi tagoknak számos előnyt és kiegészítő szolgáltatást biztosítunk. Fejlesztési irányok: közösségi tagjaink csoportokba is rendezhetik majd kedvenc kártyáikat, kontakt személyeket, további telefonszámokat és kiegészítő megjegyzéseket menthetnek a kártyákhoz, amelyek csak ők látnak. Továbbá az aktív tagokat időnként szolgáltatók kedvezményeivel, kuponjaival és nyereményjátékokkal lepjük majd meg.

Hamarosan ismét jelentkezünk... Addig is hasznos időtöltést kívánunk nálunk!Érdemes a közösséghez csatlakozni! Várunk Téged is szeretettel!
hirdetés
Kövess minket a facebook-on is!
info | blog | kapcsolat
enisajanlom.hu - 2023
Új irány - névkártyáid mindig kéznél