mobilon is | hirdetőknek | kapcsolat
Kis türelmet...
keress gyorsan lakhelyeden!
keresés belépés
Korábbi bejegyzések megtekintése >

Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, string given in /www/blog-fejlesztes.php on line 177
PILISCSABÁN kezdünk - építsük egymásnak!
Feltöltve: 2017.11.24 11:51 | Megtekintés: 1736
Közel áll hozzám Piliscsaba. Már Jászfalun lakom, de Csaba örökre a gyerekkori otthonom marad. Mindig is igyekeztem adni a településnek. Idővel vállalkozó lettem és egyre fontosabbnak éreztem a helyi szolgáltatók és a lakosság segítését. Most is ez vezérelt.
Szeretnénk egy valóban hasznos, átlátható ÉS TELJES listát adni a lakosok kezébe, ahol egy-két kattintással egyszerűen és gyorsan információt, elérhetőséget tudnak szerezni a helyi szolgáltatókról. Legyen szó az elérhetőségükről, szolgáltatásaikról. Sok esetben megyünk akár más településre, miközben helyben is meg tudtunk volna oldani valamit. Ebben igyekszünk segíteni. Feltérképezni a helyi szervezetek, szolgáltatók szolgáltatásait. És mindezt egyetlen kis, átlátható kártyán, ami mobilon is tökéletesen megjelnik. 

PILISCSABAIAK tesztelhetik első körben
 
Nem volt kérdéses, hogy hol fogjuk kezdeni a működésünket. Nagy lendülettel kezdtük honlapunk első állomásaként Piliscsabán a kártyák feltöltését. Jelenleg 106 kártyánál tartunk, (míg leírjuk, már várhatóan több lesz) amelyből a mi feltöltéseink mellett sok javaslat is érkezett. Hiszünk benne, hogy mindenki számára hasznos oldalt építünk.
 
A LEGFONTOSABB, hogy
  • HASZNOS LISTA LEGYEN - Félkész, kezeletlen lista már sok van. Mi arra törekszünk, hogy a csabai lista közel 100%-os lehessen. Azaz minden aktív szervezet, szolgáltató jelen legyen, ha a lakosok információt, elérhetőséget keresnek. A lakosság együttműködését is kérjük. Mivel közös érdek, hogy a lista teljes legyen, várjuk a javaslatokat, hogy kik nincsenek még fent. Építsük egymásnak!
  • TULAJDONOS KEZÉBEN LEGYEN - Másik fő célunk, hogy minél több kártya kerüljön a tulajdonosa kezébe, így az aktualitását első kézből tudják megőrizni, ami fontos szempont. Már most át tudják venni a kezelést 100% ingyenesen! nem szeretnénk ha ez pénz kérdése lenne. Ha csabai szolgáltató vagy, nézd meg a listát és ha rátalálsz vedd át a kártya kezelését. (Kártyán az "info" fül)
  • ADAKOZÁS, HELYI SZERVEZET SEGÍTÉSE - Mind e mellett szeretnénk az adott területen, most Csabán segíteni olyan szervezeteket, akik nap mint nap a településért dolgoznak. Tudjuk, hogy sok ilyen van, hogy melyiket választjuk, hamarosan jelezni fogjuk.

Nézd meg a jelenlegi csabai listát:
Írd a fenti keresőbe: "HOL keresel?" mezőbe, hogy "Piliscsaba"
vagy kattints IDE >

Segítsd Te is lista épülését, mert közös a cél!
 
További szép napot!
Molnár Tamás
énisajánlom.hu vezetője

Kép forrása: http://mapio.net/a/93733558/?lang=fr
hirdetés
Kövess minket a facebook-on is!
info | blog | kapcsolat
enisajanlom.hu - 2023
PILISCSABÁN kezdünk - építsük egymásnak!